Zakelijke hypotheek

Wij vergelijken méér dan 50 zakelijke hypotheken voor u.

Wanneer u op zoek bent naar de mogelijkheden voor een zakelijke hypotheek dan zult u merken dat er veel factoren zijn die van invloed zijn op de haalbaarheid, de rente en de aflossing. Wij hopen u veel duidelijkheid te geven over uw mogelijkheden en hoe een zakelijke hypotheek werkt. Een zakelijke hypotheek is namelijk niet te vergelijken met een hypotheek op een woonhuis.

Wij van hypotheek-bedrijfspand.nl zijn gespecialiseerd in het financieren van bedrijfspanden. Onder een zakelijke hypotheek wordt onder andere verstaan een hypotheek voor; winkelpanden, horecapanden, kantoren, loods/opslag en combinatiepanden waarbij meer dan 50% van de oppervlakte zakelijk wordt gebruikt.

Ontdek uw mogelijkheden voor zakelijke hypotheek

Wanneer u op zoek bent naar de mogelijkheden voor een zakelijke hypotheek bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het financieren van zakelijk onroerend goed.
Een hypotheek op een bedrijfspand is niet te vergelijken met een hypotheek op een woonhuis. Een zakelijke hypotheek valt onder de noemer bedrijfsfinanciering. Bij een bedrijfsfinanciering zijn er geen vaste rente tarieven. U kunt wel rekening houden met een rente tarieven tussen de 1,9% en de 6,5%. Hoe hoog de rente en de aflossing voor u zal zijn is afhankelijk van diverse factoren. Neem contact met ons op voor een goede indicatie van wat u kunt verwachten.

Hypotheekaanbieders

Wij vergelijken méér dan 50 hypotheekaanbieders voor u. Naast de traditionele banken als ING, ABN AMRO en Rabobank zijn er namelijk nog veel meer mogelijkheden om een bedrijfspand te financieren. Afhankelijk van acceptatiebeleid, rente, aflossing en onderpand kunnen we de juiste keuze maken samen met u.

Lees meer..

Hypotheek berekenen

Om een hypotheek op een bedrijfspand te berekenen moet er rekening worden gehouden met diverse factoren zoals onder andere het onderpand, bedrijfsprestaties en de eigen inbreng van middelen. Met onze ervaring kunnen we u een goede schatting geven van de te verwachte maximale leensom, de rente, de aflossing en de haalbaarheid.

Lees meer..

Rentetarieven

Rentetarieven op een hypotheek voor een bedrijfspand of elke andere bedrijfsfinanciering staan nooit vast en zijn altijd afhankelijk van diverse factoren zoals uw bedrijfsprestaties, het onderpand, uw eigen vermogenspositie en de loan to value. Wilt u weten met welk rentetarief u rekening kunt houden? Neem contact op of doe de gratis check.

Lees meer..

De laagste rente & de hoogste slagingskans

Waneer u de mogelijkheden wilt weten voor een hypotheek op een bedrijfspand denkt u waarschijnlijk als eerste aan de grote banken. Echter zijn er naast de grote banken nog méér dan 30 andere financiers voor het financieren van een bedrijfspand. De rente staat niet vast en is sterk afhankelijk van uw bedrijfscijfers (winst en ratio’s), het te financieren object, het doel (eigen gebruik of voor de verhuur), het onderpand en de motivatie en het verhaal achter de financiering.

Wij zijn aangesloten bij de grote banken zoals ING, ABN AMRO en Rabobank maar ook bij andere alternatieve financiers waaronder ook crowdfunding en private bankers. Doordat wij alle mogelijkheden voor u vergelijken en uitonderhandelen weten wij niet alleen de beste rente voor u te vinden maar ook de beste slagingskans te realiseren.

R

De laagste rente

R
Gratis berekening
R
50+ financiers
R
Snelle financiering

Neem contact met ons op

Heeft u interesse om een bedrijfspand te financieren? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Bel ons op 085 - 048 8061 of vraag direct een gratis gesprek aan via het formulier en wij bellen u binnen een werkdag terug.

R

Telefonisch of Google meet

R

Snel inzicht in rente

R

Snel inzicht in maandlasten

R

De quickscan is gratis

R

Berekening op maat

Gratis quickscan aanvragen


    Ik accepteer het privacy beleid