Zakelijke hypotheek aanbieders

Voor een zakelijke hypotheek zijn er méér dan 50 aanbieders. Deze aanbieders varieren van de tradiotionele grote banken zoals de ING, ABN AMRO en Rabobank tot aan alternatieve financiers en fintech oplossingen zoals crowdfunding. Wij vergelijken alle aanbieders van de zakelijke hypotheek voor u op acceptatiebeleid, rente en voorwaarden.

Méér dan 50 aanbieders voor de zakelijke hypotheek.

We kunnen de aanbieders van zakelijke hypotheken opsplitsen in bancaire en niet bancaire aanbieders. Niet bancaire aanbieders hebben vaak ruimere voorwaarden maar ook hogere rentes. De bancaire geldverstrekkers zoals de ABN AMRO, Rabobank en de ING hebben vaak lagere rentes maar ook strengere voorwaarden.

De rentes van deze aanbieders zijn niet van te voren bekend maar zijn altijd afhankelijk van het onderpand, uw bedrijfsprestaties en uw eigen inbreng. Een goede aanvraag met de juiste voorbereiding, argumenten en onderbouwing zal de rente verlagen. Ons doel is dan ook dat wij onszelf terug verdienen voor u. Neem contact op met ons of vul de gratis check in en ontdek wat uw mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse om een bedrijfspand te financieren? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Bel ons op 085 - 048 8061 of vraag direct een gratis gesprek aan via het formulier en wij bellen u binnen een werkdag terug.

R

Telefonisch of Google meet

R

Snel inzicht in rente

R

Snel inzicht in maandlasten

R

De quickscan is gratis

R

Berekening op maat

Gratis quickscan aanvragen


    Ik accepteer het privacy beleid